Judy Carati

Back again, vrijdag 21 juni

photos/judy-carati-paars-002-.jpg
photos/judy-5-.jpgDe Delftse Singersongdichter Judy Carati (geboren in Rotterdam; Carati is de Italiaanse meisjesnaam van haar moeder) schrijft zowel Engels- als Nederlandstalige teksten; haar werk is te omschrijven als persoonlijk, organisch, natuurlijk en intuïtief, met een poëtische en enigszins melancholische, 'saudade'-kant. Haar stem wordt als 'warm' ervaren; haar optredens als een moment van 'verstilling'.....


Liedjes, over het leven, de dood en alles daartussen.... om bij weg te dromen, of, om over na te denken.....


Soms doet Judy denken aan la chanteuse Nico, van vóór de Velvet Underground, maar ook wordt zij vergeleken met bijv. Michelle Shocked en, meer recentelijk maakte een luisteraar de vergelijking met Maaike Ouboter. Haar muziek is passend bij de stijl van oa Joni Mitchell en Joan Baez; Judy begeleidt zichzelf op gitaar, waarbij de tekst voorop staat.


Ze heeft in de afgelopen 7 jaar, dat zij met haar muziek bezig is, op vele plekken gespeeld, Op straat, bij café's, in musea, huiskamers en kleine theatertjes. De Rotterdamse Salon is daarmee wederom een fantastische plek voor haar!


In eigen beheer uitgegeven:

Debuutalbum Back Side/Hotel les Nations (Judycht B.Zona, 2014)

Gedichten/liedjesbundel : "Onzichtbaar ...... Zien" (Judycht B.Zona, 2016)

Judy Carati

Dit is een initiatief van de Vrije Programmering van de Rotterdamse Salon

PROGRAMMA

VRIJDAG 21 JUNI € 15,00

Binnenloop 20.00 uur met koffie / thee / lekkers

Start soft listening om 20.30

Na afloop 1 drankje en hapjes van het huis. Drankjes zijn verder wel te koop hoor