Fijt & Fictie - 3

podium voor jong talent, vrijdag 2 december

photos/1656698482_safe-place.jpg
photos/logo-cc.jpgPim & Anja zorgen voor schwung in Noord met een try out van drie avonden. Een huiskamer voor de jonge Rotterdamse creatieveling. Een reeks van drie avonden, elke eerste vrijdag van de maand in de periode van oktober tot en met december, in de Rotterdamse Salon. Het klassieke salonidee wordt gerevitaliseerd! Talentvolle jonge artiesten worden niet alleen een podium gegeven, maar ook gemoedelijke omgeving voor culturele kruisbestuiving en wilde vrijdenkerij.De acts zijn uiteenlopend en het thema kan per avond verschillen. De veelvoud van verschillende stijlen en artistieke kruisbestuiving is een wezenlijk aspect van deze serie avonden. Het zijn cabaretiers en muzikanten. Line up wordt bekend gemaakt, maar in de wachtrij staan:


Frédérique Arnold, Isha van der Burg, Floris Hessing, Stijn Charpentier, Anne Faber en Madison Pollard. Er volgt meer nieuws!Trots op het feit ook dat Cultuur Concreet dit mogelijk maakt!

Pim Fijt heeft in het verleden samengewerkt met verschillende cabaretiers, waaronder Rotterdamse kleinkunstenares Isha van der Burg – als regisseur voor haar voorstelling voor Cameretten in 2018 – die de halve finale haalde.

Ook heeft hij verscheidene aspirant-cabaretiers geholpen met het maken van hun debuut op de planken. Daarnaast werkt hij veel samen met de onontdekte Lennaert Nijgh van de 21e eeuw: de Rotterdamse tekstdichter Leon Mooren.

PROGRAMMA

VRIJDAG 2 DECEMBER € 17,00

Programma.

20.00 uur binnenloop met koffie/ thee / lekkers

20.30 cabaret 1

21.15 pauze

21.45 cabaret 2

22.30 nazit met hapjes & drankje

RESERVEREN