Arie Vuyck

trending topics try out, zaterdag 9 november

photos/arie-poster-oudejaarsconference-2019-v2.jpg
photos/arie-vuijk-2.png


Arie Vuyk speelt Oudejaarsconference 2019 ' TRENDING TOPICS '.


Traditie is een excuus voor een slechte gewoonte. Maar er is een uitzondering: een oudejaarsconference van Arie Vuyk! In een rap tempo zet hij samen met u de tijd stil en blikt terug, met als doel het jaar schaamteloos weg te lachen. In 2019 trad Arie succesvol op in comedyclubs in New York en Reykjavik. Om die vliegreizen te compenseren heeft hij een klimaatneutrale oudejaarsconference gemaakt. Als u een kaartje koopt is dat inclusief milieutax, want u gaat veel lachen en stoot dus CO2 uit.


Topics? De wolf is weer terug, de bij gaat verdwijnen, scholieren staken en Bekende Nederlanders werken. Snapt ú het nog? Hoe kun je voorkomen dat je verzuipt in al die trending topics? Door naar de oudejaarsconference Trending Topics toe te gaan, de tijd de baas te worden en de zielige televisie eens een avond uit te laten.

arie in actie en website arie


In 1969 geboren in Krimpen aan den IJssel, woont nu afwisselend in Rotterdam en Antwerpen. Van jongs af aan werd hij gegrepen door cabaret. Autodidact. Hij won in 2001 het Parkstad Cabaret Festival, in 2004 het Griffioen Cabaret Festival, in 2016 het festival Twentse Lente.


Maakte meer dan tien avondvullende programma's. In 2018 ging zijn elfde programma Altijd Prijs in premiere in theater Landgraaf. Maakt naast zijn reguliere voorstellingen ook ieder jaar een oudejaarsconference. Maakte in de lente van 2019 een internationale tournee langs comedyclubs in New York en Reykjavik. Naast optredens in Nederland en België runt hij ook zijn eigen theater De Kijkdoos, in Rotterdam.


Tekstschrijver voor onder andere Het Groot niet te Vermijden, programmeur van cabaret in theater 't Kapelletje, het maandelijkse open podium voor cabaret en kleinkunst in Rotterdam, regisseerde voor het Comedy Café in Amsterdam de stand up opera Orfeo.


Schreef de biografie van Het Groot niet te Vermijden, verschenen bij uitgeverij Trichis. Elf van zijn grappen staan in Het Grootste Citatenboek ter Wereld. In 2020 wordt de opera Pilgrimgirl ( muziek Marco Kalkman, libretto van Arie ) gespeeld in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Plymouth, VS.

PROGRAMMA

ZATERDAG 9 NOVEMBER € 12,00

Binnenloop 19.45: koffie / thee / lekkers

20.15 uur: voorstelling

tegen 22 uur: hapje & drankje, eerste drankje hoort bij het arrangement