Vrije programmering

Het niet te missen Pensioen Diner, donderdag 1 december

photos/1484601357_francois-met-borden.jpg


De Rotterdamse Salon krijgt vaak tips & ideeën voor het programma in de Koopmanskamer. Heeft u een tip voor de Vrije Programmering? Mail deze naar info@rotterdamsesalon.nl.

Wat maakt Vrije Programmering vrij? Bij getoonde interesse van 15 personen wordt het programma definitief in de Agenda van de Salon opgenomen. De 15 reserveerders kunnen boeken, de rest van de stoelen wordt via de mailing van de Rotterdamse Salon geworven!

Tip....

Het niet te missen Pensioen Diner

Happy met mijn zeventigste als ik ....... Wanneer begin je en hoe wil je het bekostigen? Bij dit niet-te-missen diner baan je je met mes en vork een weg door het pensioenlabyrint. Op deze speciale avond vallen we aan op de de Nederlandse pensioenpot. We fileren systematisch ‘een van de beste’ pensioenstelsels ter wereld en je hoort de laatste sappige details aan de hand van de Pensioen-schijf-van-vijf. Zo bepaal je wat voor jou wel of niet werkt.

Anja Berkelaar van de Salon nodigt je aan tafel met totaal achttien andere gasten. Chefkok François Steenhuis zet een geweldige stoofpot op tafel en komt met een dessert dat de ‘kers op het leven’ genoemd wordt. En met gangmaker Ada van Dijk belooft het een geanimeerde avond te worden. Een diner pensant met aandacht voor jouw toekomst!

>> meer info & stemmen voor deze programmering

Wil je graag deze programmering zien in de Rotterdamse Salon?
of heb je andere tips?
ga naar 'vrije programmering'

PROGRAMMA

DONDERDAG 1 DECEMBER € 35,00


Binnenloop 18:30 uur. Eindtijd 22 uur.
Start met soep / stoofpot-rijst-groente / toetje met kers, allemaal vers / eco / bio.
Kok en gastvrouw doen de bediening!

U kunt een fantastisch fles wijn voor 12,50 euro kopen, u schenkt uzelve e.a. bij!

LET OP De datum is indicatief!
Dit diner pensant gaat alleen door als er 15 personen zijn die geïnteresseerd zijn!

RESERVEREN