Antidote 4

de passie van verhullen, zondag 12 mei

photos/verhullen.jpg
photos/carolina.jpgPassie voor gordijnen. Daar waar het vrouwelijke zich toont, waar ogen en handen spelen om een huis tot thuis te maken. Waar met kleuren en stoffen het karakter van de eigenaar in de ruimte tot zijn/haar recht komt. Wat is toch die fantastische behoefte aan decoreren en gezellig maken in de mens?Antagonist: Carolina Hoogstad, een ondernemer met durf en uithoudingsvermogen, zij doet aan raamdecoraties en fantastische kussens. Zie haar winkel passie voor gordijnen.

Protagonist: Rita de Caluwe, psycholoog over verhullen, verbloemen, wegstrijken, verbergen, verfraaien en versieren.


Kijk voor de rest van de vrouwensprekersreeks

Druk, Harriette Verwey en Hanneke Dijkman over hoe om te gaan met druk in je leven, (zondag 18 november)

Powernijd, Aminata Cairo en Petri Hofste over jaloezie in en versus de vrouwengroep (zondag 13 januari)

In de serie Salongesprekken met twee mooie antagonistische meningen komen beide zijden van het spectrum aan de orde. Niet als tegenstanders, maar meer als luchtgevers aan het fantasierijke debat, scherpslijpend, objectief feitelijk, de tijdsgeest aansprekend, soms emotioneel in de luren leggend, altijd een relativerend vermogen waarin esprit alle kans krijgt. Een verkwikkend gespreksmodel waarin meningen een prachtige tango dansen. In dialoog met respect. De winst? Een vrijdenkend brein.
Kijk voor de mannenreeks ook:

Rotterdam de NY-ste stad van Europa / Luuk de Boer & Jack Kerklaan (zondag 21 oktober)

Aloude koeien uit de sloot: Noord versus Zuid / Gilbert van Drunen & Teun de Booij (was zondag 1 juli)

Het dictatorvirus / Frank Schaper & Henk Elenga (was zondag 27 mei)

PROGRAMMA

ZONDAG 12 MEI € 10,00

Binnenloop 14.30 uur, start 15 uur, einde 17 uur.

Bewust is er voor 3 maal een zondagmiddag om 15 uur gekozen. Rotterdam aan de High Coffee! Even de tijd nemen voor fairtrade koffie met koffielekkernijen die synchroniseren met het thema.

Voor de nazit een Proseccootje met lichte hapjes. Verkwikkende gesprekken met de bezoekers en sprekers, voor tijdens en na afloop! Alle receptoren – zoet, umami, zuur, zout, misschien ook bitter, komen (mentaal) aan de orde! En tegen 17 uur gaan de bezoekers door met hun zondag.