het romantisch manifest

rene cammeraat, zondag 27 januari

photos/rene-cameraat.jpg
photos/rene-cameraat-2.jpg

René Cammeraat (51) , vader van drie volwassen kinderen is nogal een druk baasje. Zo heeft hij naast een aantal hele grote liefdes ook nogal wat beroepen uitgeoefend. Hij was achtereenvolgens Elektronicus, Sporttrainer, Sociaal Pedagoog, Bijstandsconsulent, Conversatietrainer en Televisiemaker. Op dit moment is hij naast Filosofisch Cabaretier en schrijver ook activiteitenbegeleider in de forensische en klinische psychiatrie.

In zijn laatste (autobiografische filosofische) boekje “ Romantische Manifest” komen naast de sferen binnen relaties en beroepen ook thema’s als innerlijk, verhalen, verlangen, geheugen, schoonheid, romantiek terug. Veel lezers en luisteraars vinden zijn boekje en performances eerlijk, menselijk, mysterieus, diep en licht.

Zijn boek en performances zijn gevuld met een flinke dosis humor. Afwisselend wil hij zijn publiek laten lachen en meenemen in verbijstering over het gewone leven. Met de combinatie van zijn voorstellingen de “De kunst van het ouder worden” en “De romantische spelen” trekt hij door Nederland. Gedreven door het verlangen dat iedereen een kunstwerk van zichzelf maakt van verlangens en verhalen is hij vast van plan om de romantische spelen in 2020 naar Nederland te halen.

Vast besloten toert hij daarom met zijn voorstellingen en lezingen door de Theaters, Bibliotheken, Rotary Clubs, Verenigingen en nu is hij op 27 Januari 2019 in de Rotterdamse salon.

Laat je verassen en vermaken want een middagje René maakt indruk en vergeet je niet snel, zeker in aanloop op alle Valentijncommercie.

PROGRAMMA

ZONDAG 27 JANUARI € 15,00

binnenloop 14.30 uur

start 15 uur

na afloop borrel te koop, hapjes van het huis