De Succesillusie is een illusie!

Richard Engelfriet doet zijn boek!, zondag 2 april

photos/boek.jpg
photos/engelfriet-richard-2.jpg

BIJEENKOMST is gecancelled.

Hoe trainers, goeroes en consultants u dagelijks bedriegen en hoe u daar in zeven eenvoudige stappen vanaf komt............... Engelfriet maait het gras aan met dwangmatig willen volgen van succesformules van managementspecialisten.


Heeft u wel eens gehoord van het SMART maken van doelen? Of van een persoonlijkheidstest die u vertelt dat u ‘blauw’ bent? Van de Golden Circles van Simon Sinek? Het zijn alle drie buitengewoon populaire instrumenten die managers van grote bedrijven en overheidsinstanties op grote schaal toepassen. Auteur van De Succesillusie Richard Engelfriet nam deze en vele andere succesformules onder de loep en kwam tot een schokkende conclusie: trainers, goeroes en consultants bedriegen u waar u bij staat. Er is voor vrijwel al die verhalen geen of buitengewoon rammelend bewijs. In deze humoristische en onderhoudende lezing neemt Engelfriet u mee in de wondere wereld van managementgoeroes en laat u overtuigend zien dat het geheim achter succes…nog altijd geheim is!

Onder de deelnemers worden 5 boeken verloot!

het boek

zijn site

LinkedIn

HEERLIJK boek om te lezen, met humor. Had het binnen 48 uur, moest het uitlezen! Ik mis af en toe zo dat iemand gewoon heerlijk & oprecht & ontnuchterend kritisch is. Hij schrijft bij vlagen hilarisch, met de spijkers op de kop. We gaan een zeer plezierige lezing tegemoet. Voorstel is om de 5 boeken te verloten aan de deelnemers met superkritische vragen.In de Salon houden we van dit soort bijna Rotterdamse boekentaal, van nuchtere disruptie!

PROGRAMMA

ZONDAG 2 APRIL € 15,00

bijeenkomst is gecancelled.